core web vitals یا هسته حیاتی وب چیست؟

core web vitals یا هسته حیاتی وب چیست؟

core web vitals یا هسته حیاتی وب چیست؟

Core Web Vitals یا هسته حیاتی وب مجموعه ای از معیارهای استاندارد از Google است که به توسعه دهندگان کمک می کند تا نحوه تجربه کاربران از یک صفحه وب را درک کنند. در حالی که Core Web Vitals برای توسعه دهندگان ایجاد شده است ، این ابزارها می توانند توسط همه صاحبان سایت استفاده شوند ، زیرا تجربیات کاربر واقعی در یک صفحه را تجزیه می کنند.

گوگل مجموعه ای از معیارها را تعیین کرده است که صاحبان سایت باید هنگام بهینه سازی برای تجربه کاربر بر آنها تمرکز کنند. هدف گوگل از هسته حیاتی وب ارائه راهنمایی یکپارچه برای سیگنال های با کیفیت است که به گفته گوگل برای ارائه تجربه کاربری عالی در وب ضروری است.

چرا که بهینه سازی برروی کیفیت تجربه کاربر کلید موفقیت طولانی مدت هر سایتی در وب است.

گوگل بر اهمیت Core Web Vitals بر سایر معیارها تأکید می کند زیرا آنها برای همه تجربیات وب بسیار مهم هستند. انتظارات کاربران از تجربیات وب می تواند با توجه به سایت و زمینه متفاوت باشد ، اما برخی بدون توجه به جایی که در وب هستند ، ثابت می مانند. Core Web Vitals نیازهای تجربه کاربر است که همه وب سایت ها باید برای برآوردن آنها تلاش کنند.

به طور خاص ، Google نیازهای اصلی کاربر را به شرح زیر تعریف می کند: بارگذاری ، تعامل و ثبات بصری.

هر یک از این معیارها دیدگاه خود را در مورد عناصر مختلف ارائه می دهند که بر نحوه تعامل کاربران با یک وب سایت تأثیر می گذارد. در حالی که توسعه دهندگان باید از دید کلی تر به “تجربه کاربر” فکر کنند ، این معیارهای مستقل به تجزیه متغیرهای مختلف به قطعات کوچکتر کمک می کند تا صاحبان سایت بتوانند مسائل فنی را در وب سایت خود شناسایی و برطرف کنند.

core web vitals یا هسته حیاتی وب چیست و چگونه باید اندازه گیری کرد ؟ | وب جوان

اندازه گیری تجربه کاربر با هسته حیاتی وب

گوگل می گوید صاحبان سایت می توانند با استفاده از این معیارها کیفیت تجربه کاربری سایت خود را اندازه گیری کنند:

بزرگترین رنگ محتوا (Largest Contentful Paint (LCP)):

Largest Contentful Paint یک معیار Core Web Vitals است که صاحبان سایت می توانند از آن برای ارزیابی تجربه کاربر استفاده کنند و ببینند آیا کاربر بر اساس زمان نمایش بزرگترین بلوک هایی که برای مخاطب قابل مشاهده است ، صفحه ای مفید می یابد یا خیر.

صاحبان سایت به صفحاتی در سایت خود نیاز دارند تا سریع بارگزاری شوند تا تجربه کاربری لذت بخشی ایجاد شود. زمان بارگزاری نه تنها عامل مهمی برای تجربه کاربری مثبت است ، بلکه صفحه ای که سریع بارگیری می شود در گوگل رتبه بالاتری دارد. به علاوه ، زمان بارگزاری سریع در مقایسه با صفحه ای که زمان بارگذاری آن کند است ، بر میزان تعامل و نرخ تبدیل تأثیر می گذارد.

مدت زمانی که طول می کشد تا محتوای اصلی صفحه بارگیری شود. اندازه گیری ایده آل LCP کمتر یا مساوی 2.5 ثانیه است.

بیشتر بخوانید : ابزارهای سئو (رایگان، اما کاربردی)

اولین تأخیر ورودی (First Input Delay (FID)):

مصرف کنندگان آنلاین صفحاتی را می خواهند که سریع باشند و تعامل با آنها آسان باشد. این بخش  تأخیر ورودی (زمان لازم برای پاسخگویی عنصر صفحه به ورودی کاربر) را برای شناسایی صفحاتی که می تواند باعث ناامیدی مخاطبان شما شود ، اندازه گیری می کند.

وب سایت های مدرن از مجموعه ای از فناوری های پیشرفته و ابزارهای محتوای پویا برای ارائه محتوا به مخاطبان خود استفاده می کنند. در حالی که این نوع محتوا می تواند روند تحویل محتوا را بهبود بخشد ، اما این پیشرفت ها می تواند زمان تاخیری را ایجاد کند که باعث می شود کاربر منتظر بماند تا مرورگر خود بر روی ورودی خود عمل کند. توسعه دهندگان برای بهبود تعامل و قابلیت استفاده در سایت ، باید مدت زمانی را که کاربران منتظر می مانند تا مرورگر به اطلاعات آنها پاسخ دهد،کاهش دهند.

مدت زمانی که طول می کشد تا یک صفحه تعاملی شود. اندازه گیری ایده آل کمتر یا مساوی 100 میلی ثانیه است.

بیشتر بخوانید : اصول سئو چست ؟

core web vitals یا هسته حیاتی وب چیست و چگونه باید اندازه گیری کرد ؟ | وب جوان

تغییر چیدمان تجمعی (Cumulative Layout Shift):

صاحبان سایت باید تا حد امکان تعامل با پیوندها و دکمه های یک سایت را برای افزایش فروش و تبدیل آسان کنند. Cumulative Layout Shift یک معیار است که پیوندها یا دکمه هایی را که پس از بارگیری صفحه وب تغییر مکان می دهند ، مشخص می کند و میزان دشواری کاربران را هنگام تلاش برای درگیر شدن با عناصر موجود در سایت شما پس از ارائه صفحه نشان می دهد.

در میزان تغییر چیدمان غیر منتظره محتوای صفحه بصری اندازه گیری ایده آل کمتر از 0.1 است.

گوگل توضیح می دهد که چرا این سه معیار به ویژه بسیار مهم هستند:

همه این معیارها نتایج مهم کاربر محور را به دست می آورند ، قابل اندازه گیری هستند و از معادلات و ابزارهای تشخیص آزمایشگاهی پشتیبانی می کنند.

سایر معیارهای عملکرد

همانطور که بحث کردیم ، Core Web Vitals مجموعه ای از اطلاعات را ارائه می دهد که توسعه دهندگان می توانند از آنها برای بهبود وب سایت خود برای تجربه کاربر استفاده کنند. همراه با معیارهای اصلی ذکر شده در بالا ، توسعه دهندگان همچنین می توانند بفهمند که کد آنها چگونه بر نحوه استفاده کاربران از محتوا در سایت خود تأثیر می گذارد.

این معیارها در حالی که بخشی از معیارهای تجربه کاربر محسوب نمی شوند ،اما زمان تاخیر یا سایر عوامل فنی را که می تواند بر نحوه تعامل مخاطبان آنلاین با صفحه وب تأثیر منفی بگذارد ، تعیین می کنند.

شاخص سرعت (Speed Index)

وب سایت های سرحال تجربه های آنلاین پیشرفته تری را ارائه می دهند . Speed ​​Index (SI) متوسط ​​زمانی را نشان می دهد که محتوای سایت شما برای نمایش به کاربر نیاز دارد. این معیار ، جاوا اسکریپت بیش از حد را در یک صفحه شناسایی می کند و بر حسب میلی ثانیه اندازه گیری می شود ، با طیف وسیعی از نمرات SI:

0 تا 3.4 ثانیه سبز (سریع)

4.4 تا 5.8 ثانیه نارنجی (متوسط)

5.8 ثانیه و بیشتر قرمز (آرام)

core web vitals یا هسته حیاتی وب چیست و چگونه باید اندازه گیری کرد ؟ | وب جوان

زمان تعامل (Time to Interactive)

Time to Interactive (TTI) مدت زمانی است که طول می کشد تا محتوای یک صفحه عملکردی شود تا کاملاً تعاملی باشد. TTI به شما کمک می کند صفحات با جاوا اسکریپت غیر ضروری را شناسایی کنید و در عرض چند ثانیه اندازه گیری میشود ، با طیف وسیعی از نمرات TTI:

0 تا 3.8 ثانیه سبز (سریع)

3.9 تا 7.3 ثانیه نارنجی (متوسط)

7.3 ثانیه و بیشتر قرمز (آرام)

اولین رنگ محتوا (First Contentful Paint)

First Contentful Paint (FCP) مدت زمانی را که مرورگر کاربر برای ارائه عناصر DOM (تصاویر ، عناصر غیر سفید و SVG) نیاز دارد ، اندازه گیری می کند. این معیار منابع مسدود کننده رندر را شناسایی می کند و در عرض چند ثانیه اندازه گیری می شود ، با طیف وسیعی از نمرات FCP:

0 تا 2 ثانیه سبز (سریع)

2 تا 4 ثانیه نارنجی (متوسط)

4 ثانیه و بیشتر قرمز (آرام)

زمان کلی مسدود کردن (Total Blocking Time)

مجموع زمان مسدودسازی (TBT) به صاحبان سایت کمک می کند تا مدت زمانی را که یک صفحه وب به ورودی کاربر خاصی پاسخ می دهد ، ارزیابی کنند. این معیار صفحات دارای جاوا اسکریپت غیر ضروری را شناسایی می کند و در میلی ثانیه با طیف وسیعی از نمرات TBT اندازه گیری می شود:

0 تا 300 میلی ثانیه سبز (سریع)

300 تا 600 میلی ثانیه نارنجی (متوسط)

600 میلی ثانیه و بیشتر قرمز (آرام)

core web vitals یا هسته حیاتی وب چیست و چگونه باید اندازه گیری کرد ؟ | وب جوان

نمرات عملکرد صفحه

نمره عملکرد صفحه یک معیار واحد است که همه معیارهای مهم تجربه کاربر در Core Web Vitals را در نظر می گیرد. این نمره از یک سیستم نمره گذاری کلی در همه بازدیدهای تلفن همراه و رایانه استفاده می کند. برای درک صفحاتی که به سرعت نیاز به بررسی دقیق دارند ، میانگین وزنی لازم است تا یک امتیاز واحد ارائه شود. در حالی که این معیارها در معیار نمره عملکرد صفحه ساده شده اند ، توسعه دهندگان می توانند نمرات هر دسته را بر اساس نمره خاص 90 (خوب) ، 50-90 (نیاز به بهبود) و زیر 50 (ضعیف) ارجاع دهند.

بیشتر بخوانید : گوگل ترندز و آموزش گوگل آنالیتیکس

core web vitals یا هسته حیاتی وب چیست و چگونه باید اندازه گیری کرد ؟ | وب جوان

نحوه اندازه گیری هسته حیاتی وب

گوگل قابلیت های اندازه گیری Core Web Vitals را در بسیاری از ابزارهای موجود خود گنجانده است. اکنون Core Web Vitals را می توان با استفاده از مواردی اندازه گیری کرد.

با وب جوان همراه باشید تا در درباره استفاده هر یک از این ابزارها برای اندازه گیری هسته حیاتی وب بیشتر آشنا شوید.

core web vitals یا هسته حیاتی وب چیست و چگونه باید اندازه گیری کرد ؟ | وب جوان

کنسول جستجوی گوگل (Search Console)

یک گزارش جدید Core Web Vitals (هسته حیاتی وب) در Search Console وجود دارد که به صاحبان سایت در ارزیابی صفحات در کل سایت کمک می کند. این گزارش گروه هایی از صفحات را که نیاز به توجه دارند بر اساس داده های دنیای واقعی گزارش Chrome UX مشخص می کند.

با استفاده از این گزارش ، توجه داشته باشید که نشانی های اینترنتی در صورت نداشتن حداقل مقدار گزارش حذف می شوند.

core web vitals یا هسته حیاتی وب چیست و چگونه باید اندازه گیری کرد ؟ | وب جوان

سرعت داخلی سایت (PageSpeed Insights)

PageSpeed ​​Insights برای استفاده از Lighthouse 6.0 ارتقا یافته است ، که باعث می شود بتوانید هسته حیاتی وب را در بخش های آزمایشگاهی و میدانی گزارش اندازه گیری کنید.

فانوس دریایی (Lighthouse)

یک ابزاری است که به اجرای بررسی های مختلف تکنیکی بر روی جنبه های مختلف وب سایت استفاده میشود.

Lighthouse به تازگی به نسخه 6.0 ارتقا یافته است که شامل ممیزی های اضافی ، معیارهای جدید و نمره عملکرد تازه در آن ترکیب شده است.

در نسخه جدید فانوس دریایی دو مورد از این معیارهای جدید اضافه شده اند: بزرگترین رنگ محتوا (Largest Contentful Paint (LCP)) و تغییر چیدمان تجمعی (Cumulative Layout Shift (CLS)).

این معیارها برای پیاده سازی آزمایشگاهی Core Web Vitals هستند و اطلاعات تشخیصی را برای بهینه سازی تجربه کاربر ارائه می دهند.همه محصولاتی که به Lighthouse قدرت می دهند به روز می شوند تا آخرین نسخه را منعکس کنند.

بیشتر بخوانید : با الگوریتم های گوگل آشنا شوید

core web vitals یا هسته حیاتی وب چیست و چگونه باید اندازه گیری کرد ؟ | وب جوان

گزارش Chrome UX

این گزارش که CrUX نیز نامیده می شود ، مجموعه ای عمومی از داده های تجربه واقعی کاربر در میلیون ها وب سایت است. گزارش Chrome UX نسخه های میدانی همه هسته های حیاتی وب ها را اندازه گیری می کند ، این یعنی به جای داده های آزمایشگاهی ، داده های واقعی را گزارش می کند. گوگل به تازگی این گزارش را با صفحه فرود جدید Core Web Vitals به روز کرده است.

Chrome DevTools

این قسمت برای کمک به صاحبان سایت برای یافتن و رفع مشکلات ناپایداری بصری در صفحه ای که می تواند به تغییر حالت بندی تجمعی (CLS) کمک کند ، به روز شده است.

برای مشاهده جزئیات آن در برگه خلاصه ، Layout Shift را انتخاب کنید. و برای تجسم محل تغییر خود، روی قسمت Moved from بروید و Moved را روی فیلدها نگه دارید.

Chrome DevTools همچنین زمان مسدود کردن کل (TBT) را اندازه گیری می کند ، که برای بهبود تأخیر ورودی اول (FID) مفید است.  وقتی عملکرد صفحه را اندازه گیری می کنید ، TBT در پاورقی پانل عملکرد Chrome DevTools نشان داده می شود.

بهینه سازی عملکرد که TBT را در آزمایشگاه بهبود می بخشد ، باید ) FID میزان پاسخگویی صفحه را هنگام بارگذاری ورودی های عنصر از کاربر اندازه گیری می کند. این بدان معناست که FID فقط رویدادهایی مانند کلیک و فشار کلیدها را ثبت می کند) را نیز بهبود بخشد.

core web vitals یا هسته حیاتی وب چیست و چگونه باید اندازه گیری کرد ؟ | وب جوان

افزونه وب ویتالز (Web Vitals Extension)

Web Vital مجموعه کوچکی از معیارهای اصلی است که نشان دهنده این است که آیا شما یک تجربه پرسرعت طبق آنچه که گوگل از شما انتظار دارد را به بازدید کنندگان و کاربران خود ارائه می دهید یا خیر؟

وب ویتالز یک برنامه افزودنی جدید است که اکنون برای نصب از فروشگاه وب Chrome در دسترس شما قرار گرفته است ، این افزونه سه معیار Core Web Vitals را در زمان واقعی اندازه گیری می کند.

بیشتر بخوانید : افزایش سرعت لود سایت

گوگل سوالات متداول core web vital را ارائه میدهد:

Core Web Vitals (CWV) مجموعه ای از معیارها است که توسط Google توسعه یافته است تا به ناشران وب سایت کمک کند تا عملکرد صفحه را به نفع بازدیدکنندگان سایت بهبود بخشند.

عملکرد صفحه وب برای ناشران اهمیت دارد زیرا صفحات سریع منجر به فروش بیشتر و درآمد تبلیغاتی می شود. گوگل اخیراً سندی را منتشر کرده است که بینشی در مورد نحوه عملکرد CWV ها و ارزش آنها برای اهداف رتبه بندی ارائه می دهد. این مقاله ای که به آن میپردازیم در مورد آن بحث می کند.

core web vitals یا هسته حیاتی وب چیست و چگونه باید اندازه گیری کرد ؟ | وب جوان

محتوای اصلی وب (هسته حیاتی وب) برای تشویق یک تجربه وب سالم است

عملکرد صفحه برای بازدیدکنندگان سایت مهم است زیرا زمان لازم را برای رسیدن به خواسته آنها کاهش می دهد. تقریبا از اواسط ماه ژوئن ، Core Web Vitals به یک عامل رتبه بندی جزئی تبدیل شد. برخی از مقالات اهمیت CWV را به عنوان یک عامل مهم رتبه بندی بیش از حد نشان داده اند. اما خب باید خدمتتان عارض شویم که این موضوع به این دقیقی هم نیست.

ارتباط همیشه مهمترین عامل رتبه بندی بوده است ، حتی مهمتر از سرعت صفحه. جان مولر (مدیر آنالیز وب مسترهای گوگل) میگوید: ارتباط هنوز بسیار مهمتر است. بنابراین فقط به این دلیل که وب سایت شما از نظر Core Web Vitals نسبت به برخی رقبا سریعتر است ، لزوماً به این معنی نیست که شما در رتبه اول در نتایج جستجو قرار خواهید گرفت.

در حالی که Core Web Vitals لزوماً تأثیر قابل توجهی بر رتبه بندی ها ندارد ،از طرفی هم نادیده گرفتن این معیار توصیه نمی شود. یک صفحه وب ضعیف از راه های دیگر ، مانند درآمد کمتر و احتمالاً محبوبیت کمتر ، معایبی ایجاد می کند. محبوبیت کلید عوامل مهم رتبه بندی مانند پیوندها و لینک ها است. بنابراین می توان ادعا کرد که رتبه بندی بهتر برای Core Web Vitals می تواند علاوه بر افزایش رتبه مستقیم الگوریتم گوگل ، به طور غیر مستقیم به رتبه بندی شما کمک کند.

هدف Core Web Vitals این است که یک معیار مشترک برای همه سایت ها به منظور بهبود تجربه کاربر در سراسر وب داشته باشد.

بیشتر بخوانید : بک لینک چیست ؟

core web vitals یا هسته حیاتی وب چیست و چگونه باید اندازه گیری کرد ؟ | وب جوان

AMP روشی قابل اعتماد برای امتیاز دهی خوب

AMP مخفف Accelerated Mobile Pages است. این یک چارچوب HTML برای ارائه صفحات وب به دستگاه های تلفن همراه است که باریک شده ، سریع بارگیری می شوند و جذاب هستند.

AMP در ابتدا توسط گوگل توسعه یافت اما در حال حاضر یک منبع باز است. AMP می تواند سایتهای تجارت الکترونیک و همچنین سایتهای اطلاعاتی را در خود جای دهد.

به عنوان مثال ، برنامه هایی برای بستر تجارت الکترونیکی Shopify و همچنین افزونه هایی برای سایت های وردپرس وجود دارد که افزودن قابلیت AMP به یک وب سایت را آسان می کند.

گوگل برای محاسبه نمره هسته حیاتی وب به نسخه AMP وب سایت ارجحیت می دهد. بنابراین اگر سایتی برای بهینه سازی CWV ​​مشکل دارد ، استفاده از AMP راهی سریع و آسان برای کسب نمره بالا است. با این وجود ، گوگل هشدار داد که عواملی مانند سرورهایی با سرعت پایین یا تصاویر بهینه سازی نشده وجود دارد که هنوز می تواند بر نمرات هسته حیاتی وب تأثیر منفی بگذارد.

آیا صفحات AMP که ایجاد کردیم، آستانه های توصیه شده را برآورده خواهند کرد یا خیر؟

این احتمال وجود دارد که صفحات AMP آستانه ها را برآورده کنند. اهداف اولیه طراحی AMP با آنچه امروزه Core Web Vitals اندازه گیری می کند بسیار نزدیک است. این بدان معناست که سایتهایی که با استفاده از AMP ساخته شده اند به راحتی می توانند آستانه Web Vitals را برآورده کنند. علاوه بر این ، نسخه همیشه سبز AMP به صاحبان سایت ها این امکان را می دهد تا بدون نیاز به تغییر پایگاه کد یا سرمایه گذاری در منابع اضافی ، این عملکردها را بهبود بخشند.

لازم است به این نکته توجه کنید که مواردی خارج از کنترل AMP وجود دارد که می تواند منجر به عدم مطابقت صفحات با آستانه ها شود ، مانند زمان پاسخگویی کند سرور و تصاویر بهینه نشده.

core web vitals یا هسته حیاتی وب چیست و چگونه باید اندازه گیری کرد ؟ | وب جوان

اولین تأخیر ورودی یا برگشت،رها کردن را در نظر نمی گیرد

اولین تأخیر ورودی (FID) یک معیار است که زمان لازم برای تعامل بازدیدکننده سایت با یک سایت را تا زمانی که مرورگر به آن تعامل پاسخ می دهد را اندازه گیری می کند. هنگامی که به نظر می رسد یک سایت بارگیری شده و عناصر تعاملی آماده تعامل با آنها هستند ، یک کاربر در حالت ایده آل باید بتواند بدون تأخیر شروع به کلیک کردن کند. انعکاس (پرش) زمانی است که بازدیدکننده از سایتی دیدن می کند اما پس از مدت کوتاهی صفحه را رها می کند و احتمالاً به صفحه جستجو باز می گردد.

نرخ بازگشت و نرخ رهاسازی ممکن است به عنوان بخشی از مجموعه تجزیه و تحلیل انتخابی شما تعریف شود و در طراحی متریک هسته حیاتی وب در نظر گرفته نمی شود.

اهمیت سیگنال Core Web Vitals برای رتبه بندی

گفته می شود سیگنال های رتبه بندی دارای وزن های متفاوتی هستند. این بازتاب آن است که برخی از سیگنال های رتبه بندی اهمیت بیشتری نسبت به سایر سیگنال های رتبه بندی دارند.

بنابراین وقتی گفته می شود که سیگنال رتبه بندی بیشتر از سیگنال رتبه بندی دیگر وزن دارد ، این بدان معناست که اهمیت بیشتری دارد. این بخش جالبی از سوالات متداول است چرا که به وزن سیگنال رتبه بندی Core Web Vitals در مقایسه با سایر سیگنال های رتبه بندی می پردازد.

به نظر می رسد گوگل سیگنال رتبه بندی  Core Web Vitals را ضعیف تر از سایر سیگنال های رتبه بندی که مستقیماً با برآورده کردن درخواست کاربر ارتباط دارد در نظر میگیرد.

به نظر می رسد که سلسله مراتبی از سیگنال ها وجود دارد و سیگنال هایی که اهمیت بیشتری نسبت به تجربه کاربری دارند در رتبه بندی بالاتر قرار میگیرند.

core web vitals یا هسته حیاتی وب چیست و چگونه باید اندازه گیری کرد ؟ | وب جوان

داده های میدانی در گزارش هسته حیاتی وب کنسول جستجوی گوگل

این قسمت اختلافات احتمالی بین آنچه ناشر از نظر سرعت بارگیری و آنچه در دستگاه های مختلف و اتصالات اینترنتی ممکن است تجربه کند را توضیح می دهد. به همین دلیل است که کنسول جستجوی گوگل ممکن است گزارش دهد که یک سایت در Core Web Vitals پایین است با وجود اینکه سایت از نظر ناشر سریع است. مهمتر از همه ، معیار Core Web Vitals به چیزی فراتر از سرعت توجه دارد. علاوه بر این،در نظر داشته باشید که گزارش Search Console بر اساس داده های دنیای واقعی است در حالی که داده های Lighthouse بر اساس کاربران شبیه سازی شده در دستگاه های شبیه سازی شده هستند. داده های دنیای واقعی Filed Data نامیده می شود ، در حالی که آزمایش بر اساس شبیه سازی ها Data Lab نامیده می شود.

ممکن است صفحه شما پرسرعت باشد ولی در گزارش کنسول جستجوی گوگل در هسته حیاتی وب هشدارهایی دریافت کنید . دلیلش هم این است که دستگاه های مختلف ، اتصالات شبکه ها ، جغرافیا و عوامل دیگر ممکن است در نحوه بارگیری و تجربه یک صفحه توسط یک کاربر خاص نقش داشته باشند. در حالی که برخی از کاربران ، در شرایط خاص ، می توانند تجربه خوبی را مشاهده کنند ، ممکن است این نشان دهنده تجربه سایر کاربران نباشد.

همانطور که پیش تر هم به آن اشاره کردیم Core Web Vitals به دنبال چیزی فراتر از سرعت است. به عنوان مثال ، Cumulative Layout Shift مزاحمت های کاربران را مانند محتوا در حال حرکت توصیف می کند.

core web vitals یا هسته حیاتی وب چیست و چگونه باید اندازه گیری کرد ؟ | وب جوان

سوالات متداول درباره هسته حیاتی وب

هسته حیاتی وب یا Core Web Vitals چیست ؟

Core Web Vitals یا هسته حیاتی وب مجموعه ای از معیارهای استاندارد از Google است که به توسعه دهندگان کمک می کند تا نحوه تجربه کاربران از یک صفحه وب را درک کنند.

اندازه گیری Core Web Vitals چه معیارهایی را دارد؟

اندازه گیری هسته حیاتی وب ( Core Web Vitals ) با توجه به معیارهای بزرگترین رنگ محتوا (LCP)، اولین تاخیر ورودی (FID)، تغییر چیدمان تجملی (CLS) و غیره شکل میگیرد.

اشتراک گذاری این مقاله

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جستجو در وب جوان


دسته بندی


آخرین مطالب وب جوان


برچسب ها