مجموعه وب جوان در این مقاله قصد دارد تا شما دوست داران یادگیری سئو و بهینه سازی وب سایت را با این موضوع آشنا سازد و در یک کلام با شما در رابطه با سئو چیست توضیح مختصر و مفیدی را ارائه دهد..
همچنین قصد این را داریم که شما دوستان را نیز با اهداف سئو و بهینه سازی روی وب سایت ها نیز آشنا سازیم.
پس بزنیم بریم 🙂
جهت دریافت مشاوره سئو و انجام امور سئو و بهینه سازی سایت خود توسط تیم وب جوان، با شماره تلفن 02191035254 تماس حاصل فرمایید.
مدت زمان تخمینی مطالعه: 13 دقیقه
سئو یا بهینه سازی وب ( SEO ) از عبارت انگلیسی Search Engine Optimization برگرفته شده است که به طور کلی به معنای بهینه سازی سایت برای موتور های جستجوست.
اگرچه هرشخصی این موضوع را با کلمات متعددی مانند بهینه سازی وب ، سئو ، SEO یا … به کار میبرد ولی محتوا و موضوع اصلی به اصل کلمه برمیگردد که همان هماهنگ سازی و بهینه سازی سایت برای موتور های جستجوست.
سئو ( بهینه سازی وب برای موتور های جستجو ) روشی برای فریب دادن گوگل نیست بلکه روشی برای همیاری و همکاری با گوگل برای نمایش بهتر نتایج به کاربران است.
سئو در روندی به گوگل میفهماند که وب سایت ما یا مقاله ی ما محتوای برتری نسبت به سایت های دیگر دارد و میتواند تعامل بهتری بین کاربران شما و ما ایجاد کند که گوگل نیز از این موضوع مشتاقانه حمایت میکند و سایت شمارا بالاتر نشان میدهد.
پس اولین نکته مهم سئو رو همین الان براتون ذکر کردیم !
پادشاه سئو، محتوای ایجاد شده در مطالب یا محصولات وب سایت شماست.
سئو را ميتوان مجموعهاي از روشها براي تغيير استراتژيک وب سايتها دانست. اين فرآيند به بيان مهمترين عوامل مرتبط صفحه و افزايش اهميت آن در صفحه نتايج جستجو، ميپردازد.
سئو فرآيند سادهاي نيست که به راحتي پيادهسازي شود زيرا نيازمند دانش زياد، علم پيش زمينهاي و صبر است.
موتورهاي جستجو با تغيير مداوم الگوريتمهاي رتبهبندي خود غير قابل پيشبيني هستند؛ بنابراين وظيفه مهندسين سئو بروز نگه داشتن اطلاعات خود در اين زمينه است.
الگوريتم رتبهبندي گوگل داراي بيش از 200 معيار جهت رتبهبندي يک سايت است. از اين رو مهندسين سئو ميبايست مهمترين اين معيارها را جهت پيادهسازي موفق سئو بدانند.
خب دوستان تا اینجای کار کمی با سئو و بهینه سازی وب آشنا شدیم ، حالا بریم ببینیم اصلا سئو از کی شروع شده و اهداف اولیه این موضوع چه بوده …
در این قسمت میخواهیم یک نگاهی به تاریخچه سئو بندازیم و بیشتر آشنا شویم
اولین موتور های جستجو در سال 1990 راه اندازی شده بود که معروف ترین آنها Alta Vista ، Infoseek و Yahoo بودند.
مردم آن زمان موتورهای جستجو رو به صورت یک دایرکتوری یا لیست فهرست می دیدند ، به صورت صفحه زرد ، بر اساس حروف الفبا دیده میشد.
با رشد مداوم اينترنت موتورهاي جستجوي جديدتري ظاهر ميشدند که از الگوريتمهاي رتبهبندي پيچيدهتري استفاده ميکردند.
اين الگوريتمها با معيار تراکم کلمه کليدي ( تعداد دفعاتي که يک کلمه کليدي يا يک عبارت در يک صفحه استفاده شده تقسيم بر تعداد کل کلمات صفحه) و برچسبهاي شبيه key-words براي فهم محتويات وب سايتها استفاده ميکردند.
به دنبال اين رشد سئو براي بيشتر ديده شدن سايتها فعاليت خود را شروع کرد.
با توسعه رتبهبندي صفحات توسط موتورهاي جستجو، مهندسين سئو به دنبال پيدا کردن راههايي جهت تاثيرپذيري در رتبه بندي اين موتورها چه با استفاده از روشهاي اخلاقي و چه غير اخلاقي روي آوردند.
يک مقاله که توسط نيويورک تايمز در نوامبر سال 1996 چاپ شد راجع به توسعهدهندگان وب صحبت کرد که براي قرار گرفتن در بالاي صفحه نتايج جستجو از روشهاي غير اخلاقي سئو استفاده ميکردند.
اين مقاله توضيح ميدهد که چگونه توسعهدهندگان وب به راحتي يک سايت را به همراه کلمات کليدي ويژه که معمولا در پشت گرافيک سايت پنهان شده است، بارگذاري ميکنند که در نتيجه موتورهاي جستجو اين کلمات کليدي را شمارش کرده و رتبه بندي سايت را افزايش ميدهند.
به دست آوردن رتبه بندی بالا در کلمات کلیدی خاص و خوب ، به کمی زمان و صبر نیاز دارد تا به مرور زمان و اثبات خودتون در گوگل رتبه بگیرید.
اما امروزه خیلی از سئو کاران کلاه سیاه از روش های غیر اخلاقی استفاده میکنند تا در سریعترین زمان ممکن در رتبه بالایی قرار بگیرند.
حال این موضوع کلاه سیاه را در ادامه کامل توضیح خواهیم داد.
البته امروزه به دلیل پیچیده تر شدن الگوریتم های گوگل ، مهندسین سئو نمیتوانند در روند کار اختلال ایجاد کنند.
یکی از مهمترین اهداف سئو رساندن سایت به رتبه بندی های بالای گوگل است تا فروش / بازدید وب سایت شما بالا برود.
البته لازم به ذکر هستش که موضوع ذکر شده و رسیدن به اهداف باید به صورت طبیعی باشد.
طبیعی به آن معناست که سئو به روش کلاه سفید و بازدید به صورت ارگانیک باشد.
توجه : حال در ادامه در مورد سئو کاران کلاه سفید نیز توضیحاتی را خواهیم داد.
یکی دیگر از اهداف سئو ، نمايش دادن بيشترين صفحات مرتبط با پرسوجوي جستجو شده کاربران است که داراي مزاياي زيادي هم براي کاربر و هم براي موتور جستجو است.
چرا برای موتور جستجو خوب است ؟ چون در آن جستجو کاربر بيشترين نتايج مرتبط جستجو شده را پيدا ميکند و موتور جستجو قابل اعتماد ميشود.
بعد از اينکه سئو براي بهبود رتبهبندی سايتها در نتايج جستجوي طبيعي کار خود را شروع کرد، اين فرآيند نيازمند دانش و زمان براي پيادهسازي روشهاي خود شد.
زمان، بزرگترين سرمايهگذاري اوليه براي بهينه شدن سايت و يا يک صفحه است.
بسته به اينکه چگونه کلمات کليدي رقابتي در بهينه سازي مورد استفاده قرار ميگيرند، سئو هفتهها يا ماهها طول ميکشد تا به نتيجه برسد.
اگرچه ممکن هستش که در کوتاه مدت نتیجه نبینید ولی در دراز مدت بهترین نتیجه هارا خواهید دید.
یکی از بزرگترین اهداف سئو جذب کاربران جدید و افزایش بازدیدکنندگان است.
بالا رفتن بازدیدکنندگان رابطه کاملا مستقیمی با فروش یا معامله شما دارد.
البته لازم به ذکر هستش که هرچقدر بازدید کنندگان شما بالاتر برود رتبه سایت شما نیز بالاتر میرود
و همین امر باعث میشود تا در گوگل نیز از رنک ( Rank ) بهتری برخوردار بشید.
براي وب سايتها خيلي مهم است که در صفحه اول نتايج جستجو گوگل به خصوص جزو سه تا نتيجه طبيعي اول که 58.4 درصد کليکها را شامل ميشود، قرار گيرند.
پیش از به کارگیری Seo در کسب و کار خود باید بدانید که عملکرد سئو چگونه میباشد تا بتوانید بهترین تکنیک ها را به کار گیرید.
در واقع موتورهای جستجو مانند گوگل و بینگ از ربات هایی خاص برای خزیدن صفحات در وب،جمع آوری اطالعات مربوط به آن صفحات و قرار دادن آنها در فهرست استفاده میکنند.
به طور مثال این فهرست را مانند یک کتابخانه غول پیکر در نظر بگیرید که در آن کتابدار با شناختی کلی از تمامی کتاب ها، کمک میکند تا آنچه را که به دنبال آن هستید پیدا کنید.
پس از دریافت این اطالعات و بررسی سایت شما در مرحله بعد، الگوریتم هایی از پیش تعیین شده،صفحات خزش شده را بررسی میکنند.
سپس با توجه به قوانین طراحی شده برای این الگوریتم ها،صفحات را بر اساس صدها فاکتور یا سیگنال رتبه بندی، تجزیه و تحلیل خواهند کرد.
در نهایت نیز کالن داده مربوط به اطالعات تمامی صفحات مشابه تعیین میکند تا به چه ترتیبی در نتایج جستجوی یک کاربر دیده شوند.
اگر این روند را همان کتابخانه و کتابدار فرض کنید ،مانند این است که آن کتابدار ،کتاب مورد نظر شما را کامل خوانده و میتواند بگوید که آیا پاسخ شما در آن هست یا خیر!
علت موفقیت سئو در موتورهای جستجویی چون google را میتوان ناشی از عملکرد آن مبنی بر رضایت کاربران دانست.
در واقع ربات ها و الگوریتم ها تمام تالش خود را میکنند تا بهترین نتیجه مورد نظر یک کاربر را در اختیارش قرار دهند.
در نتیجه نسبت به بسیاری از روش های سنتی تجارت، سئو روندی عادالنه تر داشته و به هرکسب و کاری هرچند در سطح کوچک اجازه دیده شدن و پیشرفت میدهد.
به این ترتیب تنها با به کارگیری اصول و قواعد سئو و بهینه سازی صحیح ،قدرت ارتقا
دیجیتال مارکتینگ در اختیارتان قرار خواهد گرفت.
حال که فهمیدیم سئو چیست و اهمیت بهینه سازی وب سایت تا چه میزان است، باید بدانیم که چگونه گوگل به سئو وب سایت ما اعتماد میکند و چه پارامترهایی را مد نظر دارد.
در واقع صرف نظر از جزئیات ریزی که در هر بخش از SEO سایت وجود دارد، با سه بخش کلیدی روبرو هستیم که توانایی وب سایت شما در هر یک از این سه مورد میتواند منجر به اعتماد رباتهای خزنده به سایت شما شود.
این سه بخش عبارتاند از: قدرت، نرخ پرش و سن دامنه.
بنابراین تنها دانستن این که بهینه سازی سایت چیست کافی نبوده و ما باید کاملترین استراتژی بهینه سازی را پیاده کرده تا منجر به بهبود سه مورد فوق شود.
با ما همراه باشید تا به طور مختصر نگاهی به چیستی و اهمیت قدرت، نرخ پرش و سن دامنه بی اندازیم.
زمانی که از شما میپرسند، سئو چیست؟ قطعاً بخش اعظمی از این حوزه را به مقایسه رتبه و ارزش یک وب سایت نسبت به رقبای خود اختصاص میدهید.
در اصطلاح به این روش میگویید که صفحه X قدرت بیشتری را در مقایسه با صفحه Y جهت نمایش در نتایج SERP گوگل دارد.
اما اینکه چگونه میتوان چنین قدرتی را به صفحات وب سایت خود اختصاص دهید، مربوط به پروسه پیاده سازی تمامی ارکان سئو و دریافت رتبه مناسب است.
به این ترتیب گوگل وضعیت SEO سایت شما را آنالیز کرده و اعتبار کلی سایت را با ترکیبی از دو نوع قدرتی که میتوانید ایجاد کنید تعیین میکند:
اعتبار یک دامنه به میزان گسترده بودن نام آن دامنه در میان دیگر وبسایتها مربوط میشود.
به عنوان مثال DIGIKALA.COM یک دامنه بسیار معتبر است، چرا که همه در مورد آن شنیدهاند و تعداد کاربران بالایی را در بین سایر وب سایت های فروشگاهی دارد.
دومین بخش از وب سایت شما که قدرت کلی سایت را در فرایند بهینه سازی به گوگل نمایش میدهد، میزان اعتبار محتوای یک صفحه (مثلاً یک پست وبلاگ) است.
به این منظور میتوانید از ابزارهای رایگان و پولی موجود برای بررسی قدرت صفحات وب سایت خود در مقیاس 1-100 استفاده کنید.
همچنین دو معیار محبوب دیگر، اعداد اعتبار دامنه و صفحه از Moz هستند.
بعد از این که به عنوان مدیر یک وب سایت به طور دقیق و کامل فهمیدید بهینه سازی سایت چیست و آن را پیاده سازی کردید، باید توانایی آنالیز نتایج را نیز داشته باشید.
نرخ پرش یکی از مهمترین معیارهایی است که روند موفقیت سئو سایت شما را نمایش میدهد.
در حقیقت این معیار نشان میدهد که چند نفر تنها یک صفحه را در سایت شما مشاهده کرده و بلافاصله سایت شما را ترک میکنند.
محتوا، زمان بارگذاری، قابلیت استفاده و جذب مخاطبان، همگی بخشی از کاهش نرخ پرش شما هستند.
به عبارت دیگر کاربران زمان خود را صرف وب سایتی خواهند کرد که سرعت بالا، محتوای ارزشمند و رابط کاربری مناسبی دارد.
همچنین بخوانید : نرخ پرش یا بانس ریت چیست
گاهی اوقات محترمترین فرد در اتاق مسنترین است، درسته؟
بله ما همیشه برای بزرگترها احترام و ارزش بیشتری قائل هستیم، گوگل نیز تا حدودی به همین شکل عمل میکند.
در نتیجه اگر وب سایتی برای مدت طولانیتری نسبت به یک وب سایت تازه کار فعالیت ثابت و مفیدی انجام دهد، دارای رتبه و اعتبار بیشتری برای موتورهای جستجو است.
به این ترتیب اگر وب سایت شما تازه کار است و تمامی روشهای سئو را به نحو احسن پیاده سازی کردید، نگران نباشید قطعاً شما طی ماههای آینده به رتبه خوبی خواهید رسید.
سئو ( بهینه سازی سایت ) به دو دسته سئو داخلی یا On-Page Seo و سئو خارجی یا Off-Page Seo تقسیم میشود.
اولا ، همانطور که اول مقاله براتون توضیح دادیم مهم ترین نکته در سئو ، تولید محتوای عالیست.
تولید محتوا یکی از موارد سئو داخلی وب سایت محسوب میشود.
حال بین خیلی از سئو کاران برسر این موضوع که چند درصد سئو داخلی و چند درصد سئو خارجی مهم است درگیر هستند.
البته هر سئو کار یک ترفندی دارد و نسبت به نیازش و رقبای سایت های مورد نظر ، درصد بندی هارا تغییر میدهد.
ولی به طور کل سئو داخلی از درصد بالاتری برخوردار است حداقل از دید ما …
سئو درون صفحه به کنترل مستقيم کدها و يا محتويات وب سايت شما اعم از متن، تصوير، پيوند و … مرتبط ميشود.
به طور کلي هر چيزي که در سايت خود بارگذاري ميکنيد مربوط به SEO On Page ميشود.
اين روش پايه تمام تلاشهاي بهينهسازي است زيرا جايي است که شما بيشترين کنترل را روي آن داريد.
هر گونه تغييري را که شما در محتويات سايت خود ايجاد مينماييد در نتايج جستجو تاثير گذار خواهد بود
بنابراين خيلي مهم است که روش SEO On Page بدرستي قبل از روش SEO Off Page انجام شود.
به گفته خیلی از اساتید این رشته ، سئو خارجی یا Off Page Seo شامل 70 درصد کار میشود.
ولی از دید ما نیز سئو خارجی تنها 40 درصد کار است و اگر محتوای خوبی نباشد کاربر را جذب نمیکند.
حال بگذریم و بریم سراغ توضیح کامل سئو خارجی یا Seo Off Page …
بر خلاف روش SEO On Page که توسعه وب سايت با کنترل مستقيم بالايي انجام ميشد،
روش بهينه سازی بیرون صفحه شامل تمام ارتقاهايي است که در خارج از وب سايت شما انجام ميشود.
اين شامل تمام چيزهايي است که ميتواند در بدست آوردن رتبهبندي بالاي سايت شما کمک کند.
SEO Off Page در درجه اول در بدست آوردن پيوند دهندگان متمرکز ميشود.
نکته : پیوند دهندگان پيوندهايي هستند که از سايتهاي ديگر به سايت شما اشاره ميکنند.
سپس با استفاده از روشهايي که در خارج از وب سايت انجام ميشود به بهينه سازی موتور جستجو ميپردازد.
SEO Off Page يک فرآيند نامحدود است که توسط مهندسين سئو در جهت بدست آوردن پيوند دهندگان، اداره ميشود.
سئو فنی به فرایند بهینه سازی وب سایت شما برای مرحله خزیدن و ایندکس اشاره دارد.
در واقع با سئو تکنیکال، میتوان به موتورهای جستجو کمک کرد تا بدون هیچ مشکلی به وبسایت شما دسترسی پیدا کنند، آن را بخزند، تفسیر کنند و فهرست کنند.
به این سبک از بهینه سازی “فنی” گفته میشود چرا که هیچ ارتباطی با محتوای واقعی وب سایت یا تبلیغات خارجی آن وب سایت ندارد.
به عبارت دیگر هدف اصلی SEO تکنیکال بهینه سازی زیرساخت یک وب سایت است.
بنابراین فراتر از انجام امور بهینه سازی، درک SEO فنی برای روند کلی وب سایت شما ضروری است تا باید بدانید آیا صفحات شما هم برای خزندهها و هم برای انسانها مناسب هستند یا خیر؟
بله از آن جایی که سئو فنی سایت میتواند تأثیر بسیاری در عملکرد تمامی اجزای سایت داشته باشد، به کار گیری آن قبل از هر اقدامی مهم است.
به طوری که اگر در سئو تکنیکال شما مشکلاتی وجود داشته باشد، احتمالاً تلاشهای سئوی شما نتایج مورد انتظار را ایجاد نخواهند کرد.
پس بسیار مهم است که مطمئن شوید SEO فنی چیست و چگونه آن را به درستی انجام دهید.
همچنین بخوانید : سئو تکنیکال چیست و چه ترفندهایی دارد
به طور کلی سه نوع سئو با دسته بندی کلاه سفید ، کلاه خاکستری و کلاه سیاه داریم …
در اصطلاحات فني اين حوزه، سئو کلاه سفيد به مجموعه تکنيکها، روشها و استراتژيهاي که از قوانين و راهنماييهاي موتورهاي جستجو تبعيت ميکنند، اشاره دارد.
که اين به معني فريب يا دستکاري موتورهاي جستجو و يا کاربران به هيچ وجه نيست.
اين همچنين به سئو اخلاقي نيز ياد ميشود زيرا دليل آن اين است که يا اجراي بلند مدت داشته و يا از دستورالعملها و سياستهاي صحيح جهت بدست آوردن رتبههاي بالا در نتايج موتورهاي جستجو استفاده ميکند.
بنابراین درصد موفقیت در کلاه سفیدان ( در طول زمان ) خیلی بالاتر و مطمئن تر است.
دوستانی که میخوایید سئو رو یاد بگیرید توجه داشته باشید مطمئن ترین سئو ، سئو کلا سفید است.
بیشتر بخوانید : تکنیک های سئو کلاه سفید
سئو کلاه خاکستری (Gray Hat SEO) در چند سال اخیر مود شده است و تازه بر سر زبان ها افتاده است.
افرادی که به صورت کلاه خاکستری برروی بهینه سازی فعالیت میکند یا خراب میکند یا به بهترین نتیجه میرسد.
کلاه خاکستری ها در کنار فعالیت های درست و طبیعی خودشان ، با دستکاری و فریب خواستار رتبه بهتر هستند.
ولی این موضوع در اکثر اوقات برعکس جواب داده و سایت شخص مقابل پنالتی گوگل میشود !
همچنین بخوانید : سئو کلاه خاکستری چیست
به عبارتي ديگر اصطلاح سئو کلاه سياه اشاره به مجموعهاي از دستورات دارد که به منظور فريب، بازي و دستکاري الگوريتمهاي موتورهاي جستجو با هدف بدست آوردن رتبهبندي بالا، بکار ميرود.
اين مهم است که بدانيد اين روشها غير اخلاقي بوده و توسط هيچ موتور جستجويي تاييد نميشود
و البته بکارگيري اين روشها خطر خارج شدن از فهرست پايگاه داده را براي هميشه در بر دارد.
انجام تاکتيکهاي سئو کلاه – سياه ممکن است که باعث افزايش رشد ناگهاني در نتايج جستجو شود
ولي ميتواند منجر به پرداخت جريمه و يا حذف کامل از فهرست پايگاه داده موتور جستجو شود.
پس به شدت مراقب کلاه برداران کلاه سیاهی باشید !
همچنین بخوانید : سئو کلاه سیاه چیست و چرا باید از آن دوری کرد
سئو کاران از لقب های متفاوتی استفاده میکنند که دو مورد از آن ها ، Seo Specialist و Seo Expert را نام برد.
حال چه فرقی میکنند ؟ پس با ما همراه باشید.
معنی هردو کلمه یکیست و معنای آن ” متخصص سئو ” است ولی این کجا و آن کجا !
لقب Seo Specialist زمانی روی فرد قرار میگیرد که شخص مدت زمانی را در این حوزه فعالیت میکند.
و البته نمونه پروژه هایی را در این راستا جهت احراز فعالیت خود ، در دست دارد.
ولی لقب Seo Expert زمانی روی شخص قرار میگیرد که حداقل 7 الی 10 سال فعالیت داشته باشد.
و بتواند به عنوان مدرس سئو در شرکت ها فعالیت کند.
امروزه هر تجارتی که خواهان رقابت قدرتمند در حوزه آنلاین باشد، باید بر بهینه سازی و سئو سایت خود تمرکز کند.
به عبارت دیگر seo تبدیل به بخش اساسی بازاریابی دیجیتال شده است.
چرا که افراد سالانه میلیاردها جستجو را در گوگل انجام میدهند، اغلب این جستجو ها نیز با هدف تجاری و پیدا کردن اطالعات
در مورد محصولات و خدمات میباشد.
به این ترتیب این جستجوها میتواند تبدیل به منبع اصلی جذب ترافیک دیجیتال برای برند ها شود.
در این جاست که اهمیت رتبه بالاتر در نتایج جستجو نسبت به رقبای شما آشکار شده و با ارتقا آن میتواند فروش بیشتری را در
اختیار داشت.
با وجود هوشمند تر شدن هرچه بیشتر موتور جستجوی گوگل ،کاربران پاسخ های دقیق و اطالعات مستقیم مورد نیاز خود را
خیلی سریع تر از قبل پیدا خواهند کرد.
اما آیا تجارت شما نیز با این میزان از هوشمندی و سرعت پیشرفت هماهنگ است ؟
سئو و بهینه سازی سایت، یک روند مداوم و همیشگی برای تجارت ها میباشد تا عالوه بر آنالیز رقبای خود، از بازاریابی
دیجیتال عقب نمانند.
همچنین توجه داشته باشید که بودن در نتایج برتر ، میتواند به شناسایی هرچه بیشتر برند شما ، بخصوص اگر در ابتدای برند
سازی هستید ، کمک کند.
در مجموع ، SEO پایه و اساس یک اکوسیستم بازاریابی جامع است.
هنگامی که میفهمید کاربران وب سایت شما چه میخواهند ،میتوانید این دانش را در کمپین های پولی و ارگانیک وب سایت ،در
ویژگی های رسانه های اجتماعی خود و موارد دیگر پیاده سازی کنید
SEO یا بهینه سازی وب سایت عملی است که طبق خواسته های موتورهای جستجو مانند گوگل بروی سایت رفتار میشود تا سایت رتبه و اعتبار بالایی به دست آورد و همین بالا رفتن اعتبار سایت باعث آمدن صفحات سایت به صفحه اول گوگل میشود.
سئو ( بهینه سازی سایت ) یا عبارت انگلیسی آن SEO مخفف Search Engine Optimization است.
سئو شامل 3 نوع مختلف است که به ترتیب به سئو کلاه سفید، سئو کلاه خاکستری و سئو کلاه سیاه معروف است. ما در مقاله ” انواع سئو و بهینه سازی سایت ” به طور مفصل درباره هریک توضیحات ویژه ای را بیان کرده ایم.
سلام خدمت شما، میخواستم یه موضوعی رو که جا انداختید بهتون بگم تا این مورد رفع بشه، در قسمت انواع سئو در مورد سئو داخلی و خارجی
صحبت شده ولی درمورد سئو فنی صحبت نکردید، ممنون میشم اگر مقاله ای راجع به این موضوع دارید در اختیارم قرار بدید
درود جناب آقای عراقی عزیز، در بروزرسانی بعدی حتما پاراگرافی را به سئو فنی (سئو تکنیکال) احتصاص میدیم و توضیحات مختصری در این قسمت برای شما قرار خواهیم داد. ولی جهت دسترسی به کل اطلاعات سئو تکنیکال وارد لینک زیر شوید:
سئو تکنیکال چیست؟ بهترین روش ها و تکنیک های سئو فنی در 2022
برای اموزش سئو هم میتونم باهاتون در ارتباط باشم ؟ اگر امکانش هست لطفا
راهنمایی کنید .
درود
جهت فراگیری آموزش سئو و بهینه سازی سایت، میتوانید با واحد بهینه سازی سایت وب جوان تماس حاصل فرمایید و برای کارآموزی وارد مجموعه ما بشوید.
همچنین اگر خواهان آموزش به صورت آنلاین هستید، مجموعه ما در هفته 3 الی 4 مطلب را به دسته بندی آموزش سئو سایت مراجعه نمایید و از آخرین الگوریتمها و آخرین آموزشها مطلع شوید.
ممنونم از توضیحاتتون
شما برای سئو وب سایت و بهینه سازی سایت هم مشاوره
میدید؟
درود
بله در روزهای عادی با تلفن مجموعه 02191035254 تماس گرفته و در صورت تمایل امور مشاوره سئو رو به تیم وب جوان بسپارید